Editorial Octaedro   convivenciasnaranja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ALTRES COLˇLECCIONS
Colˇlecciķ Contes per pensar  5 llibres

Llibres per aprendre a pensar, entendre el mķn i conviure.

Colˇlecciķ  Empresa

El mķn de l'empresa: innovaciķ, aprenentatge, el seu āmbit comunitari...

Colˇlecciķ  Horitzons  8 llibres
Colˇlecciķ Passos. Curs de catalā  15 llibres
nouPassos.pdf nouPassos

Han passat cinc anys d’enįā que va sortir Passos 1 i quatre des que va sortir Passos 2. Aquests llibres, amb els quaderns, els āudios i les guies, han demostrat la seva adequaciķ als alumnes actuals i
han colˇlaborat a millorar la feina del professorat.
Van sortir de l’experičncia d'anys de treball a les aules i, de la mateixa prāctica a les aules amb Passos, surten els nous Passos, que ara us presentem.
Els suggeriments del professorat que els ha utilitzat i dels alumnes que els han fet servir han estat la base d’aquesta revisiķ.

Colˇlecciķ  Pedagogia sistčmica multidimensional  2 llibres
APRENDRE
Colˇlecciķ  Aula  3 llibres

Octaedro posa a l'abast dels centres, per a l'aula i per a la biblioteca, aquest material de suport, de lectura agradable i amb la didāctica més actual. La consulta d'aquests llibres és efectiva per assolir els millors i més eficaįos coneixements de l'ārea cultural, tant per als professors com per a l'alumnat interessat en aquests temes.

Colˇlecciķ  Quaderns  6 llibres

Colˇlecciķ interdisciplināria de materials destinats al desenvolupament dels dissenys curriculars en l'ensenyament secundari. Les seves propostes innovadores, emmarcades en una tasca d'orientaciķ didāctica āmplia i singular han fet d'aquesta sčrie una eina de treball útil i diferenciadora, que enriqueix l'activitat dels professors i els alumnes a l'aula.

Colˇlecciķ  Referčncies  5 llibres

És una col.lecciķ d'obres interdisciplināries amb un accentuat carācter didāctic, dirigida fonamentalment als alumnes d'educaciķ primaria i primers anys de secundaria.

ENSENYAR
Colˇlecciķ  Educaciķ en valors  2 llibres

Aqueta proposta editorial, d'Octaedro i la OEI, ofereix al professorat i a totes aquelles persones que se senten implicades en l'educaciķ, una col.lecciķ de llibres i quaderns que recorre diversos āmbits amb l'objectiu de donar a cončixer i explicar les dimensions teōriques i les possibilitats prācticques de l'educaciķ en valors en el mķn actual. Entre els reptes que la pedagogia aborda amb més interčs i esperanįa en aquest nou mil.leni es troba el d'educar en valors i aprendre a valorar. La societat en la que vivim reclama una atenciķ pedagōgica i social en qüestions que transcendeixen els objetius clāssicament instructius de la societat industrial i que apunten cap a la formaciķ procedimental, actitudinal i čtica de la persona al llarg de la vida i de les comunitats en l'horitzķ de la societat civil.

Colˇlecciķ  Educaciķ universitāria  2 llibres
Colˇlecciķ Recursos  16 llibres

Aquesta colˇlecciķ, dirigida als docents té la finalitat d'esdevenir un punt de referčncia per a l'actualitzaciķ dels coneixements, els principis fonamentals i propostes útils en l'āmbit de l'ensenyament. Facilita un seguit de suggeriments com a eina orientadora en la preparaciķ de projectes curriculars i programacions.

LECTURES
lecturas.pdf lecturas
Colˇlecciķ  Contes infantils musicats

Material recomanat a partir de 0 anys. Recreaciķ de contes clāssics infantils, il.lustrats amb acompanyament musical (contes, il.lustracions i música). Cada conte inclou un CD de música, consideracions pels educadors tant de l'audiciķ com del conte i partitures amb les canįons.

LLENGUATGE
Colˇlecciķ  Filologia  2 llibres
Colˇlecciķ  Llenguatge i comunicaciķ

És indubtable la importāncia actual dels estudis de carācter interdisciplinari relacionats amb el llenguatge i la necessitat que palesen moltes disciplines (comunicaciķ, sociologia, ensenyament, teories cognitives, informātica, etc.) d'enriquir els seus āmbits i els seus objectius amb les aportacions de la lingüística moderna. LLENGUATGE I COMUNICACIĶ vol oferir, mitjanįant els seus títols, una visiķ completa d'aquestes relacions. Tots ells sķn una eina indispensable, no només per qui mostri un interčs general pel llenguatge en relaciķ amb d'altres camps del saber, sinķ també per als professors i estudiants.

Colˇlecciķ  Paraula  2 llibres

Aquesta colˇlecciķ és un projecte editorial que vol oferir als lectors un ampli conjunt temātic i disciplinar relacionat amb els diferents aspectes que abasta l'ārea de la paraula creadora, tant pel que fa a la lectura com a la producciķ del text personal i a la comunicaciķ i l'ediciķ.

 
 
compralibroscat.jpg