Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Maria Jesús Comellas

Maria Jesús Comellas

Maria Jesús Comellas Carbó és professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona i col·laboradora de diversos mitjans de comunicació de premsa, ràdio i televisió.

Actualment du a terme diferents projectes dins els Espais de Debat Educatiu (Diputació de Barcelona), amb la participació de persones de diferents generacions i perfils. Un d’aquests projectes, que realitza a la Universitat Autònoma de Barcelona (Xec3.grode.org), promou que persones sèniors desenvolupin funcions de mentoria en el marc dels treballs de recerca de l’alumnat de batxillerat o de grau, aportant els seus sabers i experiència, fet que les porta a vincular-se amb diferents universitats i centres de secundària.

Amb aquest projecte s’amplien les oportunitats de l’alumnat perquè elabori el treball amb una amplitud temàtica més gran i perquè disposi de la visió i l’experiència de la persona sènior. Per al professorat representa un suport i una oportunitat per contrastar coneixements. Quant a la persona sènior, se li dona un reconeixement i s’evita l’edatisme, és a dir, l’atribució d’estereotips per raons d’edat.

És autora de nombrosos llibres relacionats amb la prevenció de la violència escolar i amb l’educació dins el context familiar, escolar i social. Un dels darrers és Generación sénior y mentoria. Construir conocimiento mediante relaciones multigeneracionales, publicat per Octaedro (Barcelona, 2017).
LLIBRES

5 raons per aprendre durant tota la vida
VEGEU FITXA
Un canvi de mirada per abordar i prevenir la violencia a les escoles
VEGEU FITXA
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X