Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Ramon Sans Rovira

Ramon Sans Rovira

Ramon Sans Rovira és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i màster en Tècniques de Gestió Empresarial per la Universitat de Barcelona, on també realitzà postgraus en Microscòpia i en Caracterització Estructural de Materials. La seva dilatada vida professional, de gairebé quaranta anys, s’ha desenvolupat a la multinacional catalana Girbau, empresa dedicada a la fabricació de béns d’equip, on ha exercit com a director tècnic durant vint i cinc anys i com a vicepresident durant els últims deu, dedicant gran part del seu treball a innovació i desenvolupament de projectes de R+D tant en l’àmbit mecànic com en l’energètic. Prova d’això són les nombroses patents mundials que ha registrat al llarg d’aquests anys.
Paral·lelament a la seva activitat a Girbau, ha estat també professor en màsters i postgraus organitzats per la Universitat Politècnica de Catalunya i per la Universitat de Vic, i ha participat com a expert en Comitès de Normalització de la Comissió Europea en Seguretat de Màquines. També és autor de nombrosos escrits i presentacions tècniques en els àmbits dels béns d’equip i de l’energia. La seva preocupació en aquest últim camp el porta a ser membre de la Comissió d’Energia del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i, el 2012, a participar en la fundació del CMES, sent des de llavors vicepresident d’aquest col·lectiu. Ramon Sans ha ideat i desenvolupat els itineraris energètics i l’estudi de la TE21, motius dels seus llibres El col·lapse és evitable (gener de 2014) i La darrera oportunitat (gener de 2016), que obra la col·lecció La transició energètica de l’editorial Octaedro i el CMES.
Per sobre de tot, es declara enamorat de la muntanya i de la natura, i afirma que el seu major assoliment és haver recorregut els Pirineus a peu, de mar a mar, seguint l’Alta Ruta Pirinenca.
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X