Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 

L'editorial

L'EDITORIAL OCTAEDRO es va crear a Barcelona el 1991. Està especialitzada en EDUCACIÓ, tant en el desenvolupament professional del professorat com en la informació i actualització de l'alumnat.

Forma part del grup l'editorial Mágina (www.edicionesmagina.com) i la llibreria Imagina, especialitzada en psicologia i educació, amb seu a Granada (www.libreriaimagina.com). L'editorial disposa d'una xarxa internacional de distribució.

Des del 2006 publiquem el programa Passos, projecte editorial per a l'ensenyament de la llengua catalana per a adults.
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X