Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Vull l'arrel!

Vull l'arrel!

Tema: Educació, Educació infantil, Contes infantils
Col·lecció: Contes infantils / Contes per pensar
Gènere: Contes
Sèrie: Sense nom
Editorial Octaedro, Març 2012
EDICIÓ IMPRESA COMPRAR 7,50 €
ISBN 978-84-9921-258-6
Ref. 0-85254 24 pp.
PRESENTACIÓ
Vull l’arrel! forma part de la sèrie Sense nom, de la col·lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure.

Aquesta sèrie, adreçada a nens i nenes de 3 a 5 anys, reuneix històries d’un nen que comença a adonar-se de diverses coses relacionades amb si mateix i amb el seu entorn. Les històries reflecteixen el diàleg interior d’aquest nen sense nom, cosa que permetrà plantejar-nos amb les nenes i els nens petits algunes qüestions fonamentals. Al final del conte s’inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats i reflexions per tractar aquestes qüestions en profunditat.

Aquest conte s’inicia amb un experiment molt clàssic: el procés de germinació d’un llegum. A partir d’aquí, el personatge comença a preguntar-se per l’arrel de les coses. Es planteja, en realitat, un important tema filosòfic.
Edgar Ramírez (18 llibres)
Edgar Ramírez va néixer el 1978 a Barcelona. Va estudiar a la Llotja (escola d’arts i oficis aplicats). Treballa com a dissenyador gràfic editorial i com a il·lustrador. Les seves il·lustracions infantils destaquen per la seva simplicitat, la qualitat estètica i el moviment, gràcies a les línees corbes, constantment sinuoses i de variat gruix. Investiga gammes personals de color i emplaça cada element de la composició amb cura, de cara a treure el màxim partit del moviment a cada pàgina.
Angélica Sátiro (42 llibres)
Directora de la col·lecció Contes per pensar. Coordinadora de la Xarxa Noria i la formació del professorat. Llicenciada en Pedagogia i màster en Creativitat aplicada és doctora en Filosofia pràctica i Pedagogia per la Universitat de Barcelona i especialista en Filosofia per a Infants per l’IAPC (Institute for the Advancement of Philosophy for children). Dirigeix la Casa Creativa i l’associació Crearmundos i és professora-tutora del màster en Filosofia 3/18 de la Universitat de Girona.
Vull l'arrel!
Comparteix a Facebook Twitter
Baixa't la fitxa
Subscriu-te a les novetats
PREMSA
09/11/2014
DISSABTE 8 de NOVEMBRE a les 12:00 a la Llibreria La Caníbal [Nàpols, 314. Barcelona]
"Conta contes i activitat lúdica reflexiva amb l’autora
Presentació dels contes de la sèrie 'Sense Nom'
31/10/2014
dijous 30 d'octubre a les 19:30 a la Llibreria La Caníbal [Nàpols, 314. Barcelona]
"Intervindran:
taula rodona: La literatura infantil, la filosofia per a infants i les qüestions racials
31/10/2014
dijous 30 d'octubre a les 19:30 a la Llibreria La Caníbal [Nàpols, 314. Barcelona]
"intervindran:
taula rodona: La literatura infantil, la filosofia per a infants i les qüestions racials
TAMBÉ T'INTERESSARAN:
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X