Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Sex-crets

Sex-crets

Els secrets d'un aprenentatge
Tema: Educació, Educació en valors, Salut
Col·lecció: Recursos
Gènere: Assaig
Editorial Octaedro, Octubre 2012
EDICIÓ IMPRESA COMPRAR 17,50 €
ISBN 978-84-9921-212-8
Ref. 0-80132
PRESENTACIÓ
Sex-crets. Els secrets d’un aprenentatge és un material adreçat a tots aquells professionals interessats a treballar amb adolescents i joves aspectes relacionats amb l’afectivitat i la sexualitat. Es pretén facilitar el diàleg per poder pensar, debatre i reflexionar sobre l’amor i l’enamorament, el desig, la importància del grup, la relació amb els pares, les primeres relacions, els mètodes anticonceptius, l’embaràs, etc.

La finalitat d’aquest material didàctic és, d'una banda, contribuir a la vivència d’unes relacions afectives i sexuals positives i saludables per part dels nostres adolescents i, de l'altra, proporcionar als professionals una eina actual i dinàmica que els ajudi en les seves intervencions.

Els anys d’experiència en la realització de tallers d’educació afectiva i sexual al Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS) ens han fet veure la necessitat de renovar les dinàmiques que s’utilitzen en les activitats educatives per apropar-les més a la realitat dels adolescents i joves. Hem tingut la sort de poder comptar, una vegada més, amb la creativitat i el talent de la il•lustradora i amiga Mariel Soria, que ha sabut plasmar les nostres idees en divertides i originals il•lustracions, que de ben segur faran que aquest material sigui més atractiu als ulls del jovent.
ÍNDEX
Presentació
Introducció
Metodologia
1. Estem canviant
2. Descobrint-se el cos: la masturbació
3. L’enamorament i l’amor
4. Les diferències de gènere en la sexualitat
5. Petons, carícies..., el petting
6. El desig i la seva orientació
7. La primera vegada
8. Els mètodes anticonceptius: la negociació del preservatiu
9. L’anticoncepció d’urgència
10. L’embaràs
11. Els pares i altres adults significatius
12. La sexualitat y els mitjans de comunicació
13. La relació amb el grup
14. Riscos associats a les noves tecnologies
15. Les infeccions de transmissió sexual i la sida
16. Els sex-mites
Bibliografia
Annexes
Paula Baldi (2 llibres)
Treballadora social, forma part de l’equip de professionals del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS) i són responsables de la coordinació i realització dels tallers d’educació afectiva i sexual adreçats a adolescents i joves.
Psicóloga, forma part de l’equip de professionals del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS) i són responsables de la coordinació i realització dels tallers d’educació afectiva i sexual adreçats a adolescents i joves.
Marta Pérez Serafín (2 llibres)
Treballadora social,forma part de l’equip de professionals del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS) i són responsables de la coordinació i realització dels tallers d’educació afectiva i sexual adreçats a adolescents i joves.
Sex-crets
Comparteix a Facebook Twitter
Baixa't la fitxa
Subscriu-te a les novetats
MATERIAL COMPLEMENTARI
TAMBÉ T'INTERESSARAN:
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X